TEAM FR

Bernard Kats, Directeur. Bekleedde directie functies in het bankwezen bij ABN Bank, ASR Bank, en ABNAMROMeesPierson en heeft uitgebreide bestuurlijke ervaring bij diverse sport- en belangen verenigingen en stichtingen. Bernard beschikt over een uitstekend en omvangrijk netwerk in diverse geledingen. 

Erik Bout, Kwartiermaker. Werkte eerder als consultant voor lokale overheden en het rijk, bij een investeringsbedrijf en voor een family-office. Erik is bestuurder bij diverse stichtingen en maatschappelijke ondernemingen en is oprichter van Fonds Rotterdam, Fonds Amsterdam en Fonds Nederland. 

Michaela van Wassenaer, Kwartiermaker. Michaela is pionier op het gebied van ondernemende filantropie, (social) impact investment, een ervaren bestuurder en sourcing adviseur en oprichtster van Fonds Rotterdam, Fonds Amsterdam en Fonds Nederland. 

BESTUUR

Peter van Dalen, Voorzitter Bestuur. Was tot voor kort directeur van DZB in Leiden, het re-integratiebedrijf van de gemeente.  Was daarvoor  directeur-bestuurder van IJsselwijs, stichting voor maatschappelijke dienstverlening op IJsselmonde. Als voorzitter van netwerk de Parasolgroep stimuleerde hij samenwerking tussen Rotterdamse professionele maatschappelijke organisaties. Is een ervaren organisatieadviseur voor overheden. Was directeur bij de gemeente Rotterdam en sportbestuurder, zowel landelijk als in het Rotterdamse. “Doen wat nodig is” is zijn devies.

Tomas Poggio Voormolen, ruime internationale ervaring op het gebied van marketing en sales. Is werkzaam geweest in de consumer goods -, chemische bouw - en de hotel consultancy business. In Nederland actief geweest als Marketing Directeur bij Bison International. Tegenwoordig actief als persoonlijk adviseur en trouble-shooter.

Daarnaast meerdere bestuursfuncties uitgeoefend op het gebied van ontwikkeling van jeugdsport. 

Geboren Rotterdammer met devies; met creativiteit kan alles!

Paul Goedvolk is partner/notaris bij Eversheds Nederland en geeft leiding aan de praktijkgroep vastgoed zowel in Rotterdam als in Amsterdam. Daarnaast is hij als één van de twee managing partners bestuurlijk verantwoordelijk voor Eversheds Nederland. De praktijkgroep is gespecialiseerd in uiteenlopende facetten van het (commerciële) vastgoed, waaronder ook begrepen (vastgoed)financieringen en het daaraan gerelateerde ondernemingsrecht. De praktijkgroep heeft als specifieke aandachtsgebieden duurzame energie en zorg. 

Markus van der Geest is sinds 2014  Senior Advisor van Maasdael Corporate Finance en heeft daarvoor diverse (leidinggevende) functies vervuld bij oa ABN Bank, MeesPierson Corporate, Fortis Bank en ABNAMRO.

RAAD VAN ADVIES

Erik de Neef begon zijn loopbaan als roeier op zijn zestiende, hij was gedurende 10 jaar penningmeester in het bestuur van de vereniging en is sinds 1 januari 2015 voorzitter. Omdat onder zijn leiding de KRVE transformeerde van traditionele maritieme dienstverlener tot een innovatieve onderneming werd hij in 2016 gekozen tot Havenman van het jaar in Rotterdam.

© 2015 Fonds Rotterdam en Fonds Nederland.